Štark Arena

Bryan Adams

today 12/12/2023


Background
share close

Legendarni kantautor, koji uživa reputaciju jednog od najcenjenijih i najuzbudljivijih live izvođača na svetu, priprediće nezaboravno veče rokenrola i vanvremenskih hitova koje domaća publika, bez obzira na starosnu dob, prepoznaje već na prve taktove!

“Summer of ’69”, “Heaven”, “Everything I Do (I Do It for You)”, “Cuts like a knife“, „18 till I die“ i „Please forgive me“, „Have you ever really loved a woman”, „It’s only love“ koju je Bryan Adams u originalu svojevremeno snimio sa Tinom Tarner samo su neki od muzičkih remek-dela koje je popularni muzičar u svojoj više od četiri decenije dugoj karijeri stvorio i otpevao.

Objavio je 17 albuma, sa nekoliko stotina miliona prodatih primeraka širom sveta. Samo u prošloj godini objavio je četiri albuma – „So happy it hurts“, koji je nominovan za nagradu Grammy, zatim „Pretty Woman – The Musical“ i dva albuma sa najvećim hitovima – Classic, I i II deo.

Govoreći o nagradama, Adams je tokom svoje višedecenijske karijere tri puta bio nominovan za nagradu Oskar, pet puta za Zlatni Globus, a dobitnik je čak 20 Juno priznanja kao i prestižne Grammy nagrade.


Details
Begin 12/12/2023 H 20:00
End 12/12/2023 H 23:30
Link https://tickets.efinity.rs/CardType/EventInfo?cardTypeId=30502
0%